Vet du virkelig hvordan du skal fortelle sannheten fra det falske vanntette tapetet?

Butylgummi, IIR for kort, er et akronym for Isobutylen Isoprene Rubber. Den har god kjemisk stabilitet og termisk stabilitet, den mest fremragende er lufttetthet og vanntetthet. Det er overføring til luft bare 1/7 av naturgummi, og Den av styren-butadiengummi er 1/5 av styren-butadiengummi, mens overføringen av damp er 1/200 av naturgummi, og den for styren-butadiengummi er 1/140.


201801161456232624099.jpg

vanntett butylbånd


图片1.png

butyl tape

Dette materialet er vanskelig å bli penetrert av gassen, som brukes i vanntett tetting er et stykke kake. Hva er enda mer skremmende, er dets fremragende værbestandighet. Så hvordan kan et slikt utmerket materiale fortelle forskjellen mellom ektheten og falskheten? For dette problemet , oppsummerer vi følgende differensieringsmetoder:

 • lukt

  Først av alt er lukten av den opprinnelige butylgummen i utgangspunktet smakløs, og de litt emulsjon eller bituminøs smak av materialet, for det meste for å redusere kostnadene ved å legge til asfaltforbindelsesmaterialer.

 • Farge

  I følge gummifargen er den virkelige butylgummi hvit og gulaktig. For å spare kostnadene, reduserer de fleste innenlandske produsenter kostnaden ved å legge til asfalt, slik at fargen også blir grå eller svart. Selvfølgelig blir kostnaden redusert, og motstanden mot høy og lav temperatur reduseres også.

 • Initial viskositet

  Fra den opprinnelige viskositetsforskjellen er den såkalte opprinnelige viskositeten første gangs kontakt med materialet, oppfattet viskositet. Men den første viskositeten til ekte butylgummi er ikke veldig høy, som vist i figuren av materialet, ser god viskositet ut. fagfolk kan se at tillegg av bitumen er også et tillegg til emulsjonen ved første øyekast. Men i høytemperaturvær, spesielt i varme sommerfeltoverflater, kan den høye temperaturen nå 80 ℃, det virker ofte som et flytende fenomen. Det er selvsagt at det er holdbarhet.

 • Aluminiumsfolieoverflate

  Differensiering av aluminiumsfolie overflate, Det mest populære markedet for øyeblikket er aluminiumsfilm og aluminiumsfilm kompositt ikke-vevd klut, to materialer.


  Selv om aluminiumbelegget kan sammensette en rekke fargeprodukter, men fordi materialet ikke er UV-bestandig, er levetiden vanligvis ikke lenger enn to somre. Til slutt finner du at godt utseende bare kan tiltrekke seg oppmerksomheten , men hva kundene til slutt vil ha er kvalitet.

  La oss snakke om aluminiserte sammensatte, ikke-vevde stoffer. Denne tilsynelatende komplekse dobbeltlags komposittoverflaten, hovedsakelig representert som nettoverflate-butylbånd. I likhet med aluminiserte fargede overflater, gir dette tilsynelatende overlegen maskebånd en uvitende kundes ønske om skjønnhet, men ignorerer dens innvirkning på kvalitet .


图片3.png

aluminium tape


图片4.png

Alminum folie butyl tape