Slik gjør du en god jobb med vanntett konstruksjon og inspeksjon i dekorasjonsprosess

For tiden er det mange familier som er plaget av lekkasje, men mange vet ikke hva de skal gjøre! Ser du etter eiendom, leter etter dekorasjonsbedrifter, forstår ikke deres egen fagkunnskap, ofte lurt og løste ikke problemet. Tak, bad, kjøkkenrom, balkonglekkasje, kjellerlekkasje, kraftig regn utenfor lett regn, uten regn, Utseende i hjemmet! Uendelige problemer, tap av hjemmet, og det neste, tapet fra hus til hus er en stor sak! Lette eiendomsfirma klager, tunge naboene nede saksøker erstatning. til sitt eget hjem, må være veldig deprimert, irritert, og det er ingen god måte. La meg nå fortelle deg hvordan du fundamentalt kan løse problemet med vanntetting.

Generelt sett er lekkasje av bygningen detaljene om bygningsproblemene, men også det mest irriterte problemet, å overdrive linjen kan ikke snakkes om, uansett og bekymre deg hele tiden! Det er tre steder som er mest utsatt for problemer: bakken lekkasje, hjørne, rørrot, disse tre på grunn av flere grensesnitt, lett å vises sprekker, så utsatt for lekkasje.

图片2


Vanntett konstruksjonsflyt av bygningsdekorasjon

1 、 Overflatebehandling

Det er mange hus i dekorasjonen, taket, kjøkkenet, badet, balkongen og så videre trenger å bli vanntett behandling på grunn av byggetid eller kvaliteten på selve bygningen og mange andre grunner: Trenger vanntett grunnflate sand, ujevn , muggen, forurenset av asfalt eller annen kitt, baseflaten har et lag olje, osv. Ved vanntett konstruksjon av dekorasjon, må grunnflaten forbehandles ved forsegling av konge for å øke vedheftet mellom den vanntette baseflaten og andre vanntette materialer.

2 、 I hjørnet, skyggevinkel, rørrot, komponentskjøt og så videre, der det kan være fare for termisk ekspansjon og kald krympeskjøt eller sedimenteringsskjøt, selvsprøytende rørsrotskatt, butyl selvklebende tape eller annet fleksible produkter må sprayes jevnt, kledd og rulles på stedet der det kan være sprekker og ved roten av røret. Forhindre lekkasje av etterfølgende sammentrørsfuger eller bebyggelsesfuger.

图片4

3 、 Første vanntett belegg

Før du påfører vanntett belegg, må du forsikre deg om at bakken er ren og tørr. Når du børster vanntett belegg, bruk en horisontal og en kryssrullebørste for å sikre at det ikke mangler eller mangler belegg, og sørg for at det er godt bundet til grunnlaget.

4. Det andre vanntette belegget

For å sikre kvaliteten og være idiotsikker, foreslår vi at den andre rullebørsten skal utføres, og den andre børsten må ta hensyn til intervallet mellom den andre gangen du måler vanntett maling. Vent på den første rullebørsten vanntett maling grundig tørr etter starten av andre gang, den spesifikke tiden avhengig av konstruksjonstemperatur og fuktighet for å se tørr tilstand av malingen, hvis den første valse børsten ikke er helt tørr på hastigheten til å rulle børsten andre veien, vil vanntett effekt være sterkt redusert!

5. Beskyttende lag

For å forhindre at konstruksjonsforeningen ødelegger det vanntette laget, er det nødvendig å legge et beskyttende lag på overflaten av det vanntette belegget, som skal være helt dekket med det vanntette laget.

6 、 lukket vannprøve

Under testen med lukket vann skal vannstanden være høyere enn 2 cm, og vannstanden skal holdes i minst 24 timer. Ingen lekkasje skal observeres. Hvis det er lekkasje må gjøres om, ikke vær uforsiktig eller for plagsom, vanntett, det viktigste er detaljene.

图片5.png

butyl selvklebende tape


图片6.png

vanntett butyltape

Hvordan føre tilsyn med konstruksjon og inspeksjon av vanntette verk til dekorasjoner

1. Behandling av basisoverflaten

Før vanntetting skal gulvet jevnes med sementmørtel, og deretter skal det utføres vanntettingsarbeid. Dette kan sikre jevn utstrykning av vanntette materialer, tykkelse inkonsekvens forårsaket av lekkasje.

2. Sjekk om leddbehandlingen er på plass

Fugen mellom bakken og veggen, skjøten mellom de øvre og nedre rør og bakken, er det mest problematiske stedet.Det anbefales å bruke rørrotskatt for å håndtere detaljfuger, som er praktisk og enkelt i konstruksjonen.

3. Det er også viktig å se på veggen

Generelt vanntett, trenger veggen å gjøre cirka 1,8 m vanntett belegg for å forhindre vanninntrenging og fuktighet.

4 test Lukket vannprøve

Etter at vanntettingen er ferdig, blokkerer du alle kloakk, og injiser deretter 20 centimeter vann på badet, og se om det er lekkasje 24 timer senere.

5 、 Se, kloakken er jevn.

Sjekk alle kloakk, gulvavløp, toaletter osv., Om de er uhindret og beskyttet under bygging, og ikke vent til konstruksjonen er fullført for å finne at kloakken er forskjellige. alt arbeidet er trist!