Kejian Holding deltar med suksess i JEC composites Paris

Fra 14. mars 2017 til 16. mars 2017 går vår daglig leder Haitao Wu med utenrikshandler Xuesong Chen, Mark Wang og markedsføringsdirektør Doris Wu til utstillingssenteret Paris Nord Villepinte, som ligger i nordlige forsteder, for å delta i "2017 JEC composites Paris ", og de har oppnådd fruktbare resultater.

 

图片 10.jpg


JEC Composites Paris er sponset av French Composites Association for utvikling av komposittmaterialer, som har blitt avholdt hvert år siden 1965, og har hatt 52 sesjoner til 2017. Videre er det den største og mest historiske komposittutstillingen i Europa, til og med over hele verden.

Formålet med denne reisen er hovedsakelig å utvide horisonter, åpne sinn, tilegne seg avanserte ferdigheter, utveksle ideer og samarbeide. I mellomtiden benytter de utstillingsmulighetene til å kommunisere og forhandle med gjester og forhandlere for å ytterligere utvide selskapets synlighet og innflytelse i denne bransjen, men også for å forstå egenskapene til peerbedrifter med avansert teknologi for å bedre forbedre våre produkter og spille våre egne fordeler.


图片11.jpg


På utstillingsstedet viser vårt selskap hovedsakelig vakuumposefilm, perforert frigjøringsfilm, skilleplast, klebrig tape, VHB tape og andre produkter. Våre utstillere svarer alltid puslespill fra det mest profesjonelle synspunktet og gjennomfører levende presentasjon med full entusiasme for hver besøkende. Videre har de en åpenbar kommunikasjon med gamle og nye kunder, og introduserer dem for selskapets utvikling. Følgelig øker det gjensidig vennskap og tillit, og legger et godt grunnlag for at Kajian holder for å kunne gå inn i verdens komposittmarkedet.


图片 12.jpg


JEC Composites Paris gjør at Kejian Holding kan vise seg og se fremover i fremtiden, forhåpentligvis, noe som virkelig er en god reise for oss alle!