Kejian utmerket seg i 17nde China International klebemidler og tetningsmasse utstilling


I September 25-27, the17th andquot; Kina internasjonale klebemidler og tetningsmasse Exhibitionandquot; ble holdt av CCPIT

(Sub rådet av kjemisk industri) i Shanghai World Expo Exhibition andamp; ConventionCenter.Companies incoatings, blekk andamp; lim, lim andamp; Forseglinger, tapes andamp; etiketter bransjer samlet og delte sine produkter med hverandre.


I dag, klebemidler og tetningsmasse kan brukes i mange bransjer, for eksempel pakke, bygg, byggevarer, tre, elektrisitet, bilindustri, luftfart, utskrift, sko-making, vesker og etc. Kina andquot, International klebemidler og tetningsmasse Exhibitionandquot; har blitt den mest populære og profesjonell kjemiske messen i Kina, som ikke er bare en hendelse for lim industrien, men for alle disse relatert industri.Kejian dukket opp og superised alle med gode produkter, spesielt de som brukes i byggingen bygningene. De forklarte og viste i dag sin productsand #39; fantastisk ytelse som vanntetthet, uv motstand.


Kejianand #39; s gnernal manager og avdelingsledere kom dit trygt. Etter messen, de sppeared veldig glad i at de kjøpte mange nye kunder, og også fått vite mange competitve conterparts. andquot; Itand #39; s spennende å har sjansen å utvikle bedrift, andquot, sjefen sa, andquot, og itand #39; s også en flott mulighet til å plassere Kejian i disse markedene.


Og selvfølgelig, neste ChinaAdhesive utstillingen er expectable!