Se tilbake på utstillingen | En mengde i Kejians utstillingsstand, overlegen produkt er iøynefallende

Se tilbake på utstillingen | En mengde i Kejians utstillingsstand, overlegen produkt er iøynefallende

Sep.6th

Kina internasjonale komposittmaterialer utstilling

Åpent i Hanghai World Expo utstilling og konferansesenter

 

Kejian Holding streiker med serie vakuum komposittprodukter kraftig

图片1.png

Det første trinnet - profesjonell teamtjeneste

图片2.png

For Kejian Holding, denne gangen vår innlands salgsdirektør Mr. Zhenping Hu og eksportsalgsdirektør Mr. Xuesong Chen lede det overordnede salgsteamet for å gjøre et scener med rent oppriktighet. De forklarer tålmodig til de som kommer for å få dato og rådgivning. I mellomtiden har vi spilt avspillingsvideoer for å vise vårt selskap og produkter, for å la besøkende få vite mer om oss intuitivt.


Det andre trinnet - oppmerksom produktprosess

Denne gangen er våre kjerneutstillinger en rekke vakuumkomposittprodukter, for eksempel "perforert isolasjonsfilm. (rød og blå) "," vakuumpose "," skrelllag "og så videre. Disse produktene tiltrukket mange besøkende. De fleste av de besøkende hadde lidenskap og diskutert lenge med våre salgsteammedlemmer. Vi viser alltid vår varme varme, chatte med den mest profesjonelle kunnskapen om produkt og teknikk. Aldri føle deg trøtt.

Dette er en tre-dagers utstilling. Hver dag da våre selgere kom til stand, ville besøkende komme til å snakke veldig snart. De fleste av disse besøkende viste sin samarbeidsformål etter å ha snakket med oss, håpet å gjennomføre en dyp samkøring. I denne utstillingen nådde Kejian Holding en samarbeidsavtale eller intensjon med mange kunder.

图片4.png

图片5.png

图片6.png

Utstillingen er veldig rask, men Kejian Holding vil alltid forsøke å fremme komposittprodukters teknologiske innovasjon, skape verdier for kunder, bygge et ledende merke innen domenet. Dette er vårt oppdrag, vi vil aldri stoppe. Vi vil gjøre vedvarende innsats. La oss lage en avtale for å møte 2018 Kina internasjonale komposittmaterialer utstilling. Håper vi kan ta med flere nye produkter og teknologi i komposittdomenet. Vennligst vent og se hva som skjer.