Metalltak vanntett, disse løsningene må være nyttige!

I.Summary av lett stålkonstruksjonssystem:

Lett stålbyggesystem er mye brukt i alle typer bygninger på grunn av sin korte byggesyklus, høy prefabricering, fleksibel og variert arkitektonisk og design stil og miljøvern av hele byggeprosessen. Byggområdet nådde ca 20 millioner kvadratmeter meter i 2001. Konstruksjonsstrukturen har gradvis gått inn i ulike felt, for eksempel store fabrikker, varehus, supermarkeder, haller og gymnasier, etc. Og den regionale utviklingen av lett stålkonstruksjon fra punkt, linje til overflate; Fra de utviklede kystområdene, fra sentrale vest, fra store byer, mellomstore byer til byer og byer, er utviklingsmomentet svært raskt. Samtidig, sammenlignet med de utviklede landene, er stålstrukturen i Europa, Amerika og Japan står for 40% (areal) av byggekonstruksjonen, men bare 0,5% (areal) i vårt land. Det kan sees at stålkonstruksjonen i vårt land fortsatt er i første fase. Spesielt i boligblokklyset er stålbygget fortsatt i sin barndom i dag, utviklingsområdet er svært bredt.

II.Vannlekkasje i lett stålkonstruksjon med metallfargelagertak:

Gjennom markedsundersøkelser, for tiden er det meste av stålkonstruksjonens fargepanel taklekkasje i vårt land mer alvorlig, dette fenomenet er mer fremtredende i den sørlige regionen, selv om enkelte stålkonstruksjonsprodusenter har egen fabrikkbygning, er også kontorlekkasjefenomenet vanlig. Vannlekkasjen er hovedsakelig konsentrert i laminatoverlappingen, takbeltebelte, takskjermplaten og sementveggforbindelsen og så videre.

图片1

III.Analyse av lekkasje grunn av Metal Plate Tak:

1. Vannlekkasje forårsaket av materialets egenskaper:

(1) Den termiske konduktiviteten til selve metallplaten er stor. Når ekstern temperatur endres sterkt, endres temperaturforskjellen i miljøet sterkt, og fargestålplaten krymper og deformeres på grunn av temperaturendringen, noe som resulterer i en stor forskyvning ved grensesnittet. Derfor er vannlekkasje lett å finne i metallplattegrensesnittet.

(2) I stålkonstruksjonssystemet, på grunn av temperaturendring, vindbelastning, snøbelastning og andre eksterne krefter, er den elastiske deformasjonen lett å oppstå, og forskyvningen i forbindelsesdelen vil føre til de skjulte problemer med vannlekkasje .

(3) På grunn av tilkoblingen av forskjellige materialer, som skyttegods laget av parapet og stålplate, takbelysningsbeltet og så videre, fordi stressendringen er ute av drift, blir de skjulte problemer med vannlekkasje produsert.

2. Skjult vannlekkasje forårsaket av konstruksjonsdesign eller platefeil:

(1) I den voldsomme markedskonkurransen, for å utføre oppgaven, reduserer byggesiden kostnadene for å spare råvarene for å redusere bygghellingen i konstruksjonsdesignet, noe enda mindre enn 1/20 , det er lett å produsere stillestående vann, noe som resulterer i huslekkasje.

(2) På grunn av kostnadsfaktoren er det meste av trykknøkkelnøkkelen som brukes i den lyse stålbygningen for tiden plate type med lavere bølgehøyde (stort effektivt område), og bredden på fanget er liten. Når bygningen er stagnerende, er det lett å overfylle platetapet og produsere vannlekkasje.

3, er de regionale funksjonene ikke fullt ut vurdert i strukturelle design, noe som resulterer i vanntettingsfeil:

For tiden er det ikke tatt hensyn til ulike klimaanleggsforskjeller i utformingen av lette stålkonstruksjoner i Kina, for eksempel forskjellige vanntettingsmålinger, som de i sørlige Meiyu-miljøet. Vanntettingstiltakene under sesongmessig tyfonmiljø i kystområdene og vanntettingsmålinger når snødekte smelter i nordøst-Kina har sine egne strukturelle egenskaper og de vanntette materialer som er egnet for dette området er valgt.


IV. I dag er de vanntette materialene og egenskapene til stålkonstruksjonsprodusenter som benyttes i metallplattedeknikk, som følger:

1, noen avanserte teknologi bedrifter. Ved bruk av butylgummitetningstape, er effekten veldig god. Vannlekkasje forekommer sjelden.

2, noen foretak adopterer tetningsbånd (kjent som lim) eller styren-butadien gummi tetning tape. Materialet har kort levetid og er lett å aldre. Livssyklusen er om lag 3 år, lett å alder lekkasje.

3, For tiden er det store flertallet av innenlandske bedrifter, ved hjelp av silikon gel. Bindingsstyrken til materialet er lav etter størkning. Dårlig følge, lett aldring, konstruksjonsprosess kunstig skjult problemer, vanntett kvalitet er upålitelig, lett å lekke vann.


V. Diskusjon om å løse lekkasjeproblemet med Metal Plate Roof:

1. For å kunne utforme konstruksjonen rimelig, bør den beste ordningen oppnås ved å ta hensyn til kostnadene, takhelling, plateform og så videre.

2. Ved å ta hensyn til bygningens regionale klimaegenskaper, vedtas de vanntette tiltakene og materialene som er egnet for området.

3. På grunn av den materielle egenskapen til metalltakskort og tegningstimer fra utenlandsk avansert erfaring, bør det vanntette materialet som er egnet for metalltak velges. For eksempel høy bindestyrke, god følge og utmerket værbestandighet mot butylgummi vanntett tetningsbånd, som et metallplattak som støtter vanntett materiale.

VI.Karakteristikker av Butyl Gummi Vanntett tetningsbånd som brukes i Steel Roof Waterproofing

1. Materialegenskaper: butylgummi vanntett tetningstape er et løsningsmiddelfritt miljøvennlig tetningsmateriale produsert ved å blande butylgummi med polyisobutylen i henhold til en spesiell produksjonsformel og en spesiell teknologisk prosess. Den har følgende egenskaper:

(1) Utmerkede mekaniske egenskaper: bindestyrke, strekkfasthet og forlengelse, utmerket elastisitet, sterk tilpasningsevne til grensesnitt deformasjon og sprekkdannelse.

(2) Den kjemiske egenskapen er svært stabil: Den har utmerket kjemisk motstand, værbestandighet, aldringsmotstand og korrosjonsbestandighet, og aldringstiden er opptil 20 år.

(3) Pålitelig applikasjonsytelse: utmerket permanent vedheft, spesielt vanntett, tetning, lavtemperaturmotstand og følge ytelse, er uforlignelig med vanlige tetningsstrimler.


2, Prosessegenskaper: Anvendelse av butylgummitetningstape, bruk av sine utmerkede materialegenskaper, en god løsning til grensesnittet når forskyvningen, eller fordi stresset er ute av fare med problemet med lekkasje. Kjennetegnene til prosessen er som følger:

(1) Byggingen er praktisk og rask. Enkel å bruke tetting liming konstruksjon, ingen venter, liming på plass en gang, og lim overflaten ren, enkel å konstruere.

(2) Lavt krav til byggemiljø. Omgivelsestemperaturen er 15-40 ° C og fuktigheten er under 80%. Den har sterk miljøtilpasningsevne og er egnet for bruk i sør og nordøst for Kina.

(3) Pålitelig reparasjon og enkel prosess. Vanntetting reparasjon kan bare dekkes av ensidig tetningsbånd i lekkasjen. Det er enkelt og trygt.

图片2

VII.Konstruksjonsteknologi av butylgummitype Tetningslimper Tape i Stålkonstruksjon trykke Tak:

1. Konstruksjonsteknologi av ny stålkonstruksjon fargeplattak;

(1) I henhold til gapet av typen fargeplate eller ledddelen, bredden på skjøten, er forskjellige spesifikasjoner for dobbeltsidig båndbelte valgt;

(2) Tørk fugen på fargeplaten;

(3) Fra den ene enden av fargeplaten åpner du forseglingsbåndet sakte, holder tetningsbåndet til lapplassen på den nederste fargeplaten langs skjøten, trykk forsiktig på båndet med hånden for å holde det fast med fargen tallerken;

(4) Ta av isolasjonspapiret fra tetningsbåndet, trykk på det øvre laget av skjøten i skjøten, og press skjøten i rekkefølge med hånden etter liming, slik at skjøten kan festes fast.

(5) Skru fast festeskruen slik at båndets øvre og nedre overflate er tett bundet.


2. Konstruksjonsteknologi av ståltaksvanntett reparasjonsprosjekt: I følge undersøkelsen av lekkasjestilling og årsak til lekkasjeståltak, finner vi at hoveddelene og årsakene er som følger:

(1) Hovedårsaken til lekkasjen i overlappingen av takplaten er at krympningen og deformeringen av takfargeplaten forårsaker forflytting av stedet, noe som gjør at silikongelen og vanlige tetningsstrimler lekker vekk fra stålplaten;

(2) Vannlekkasjen ved ledd av takpanel og sementvegg er hovedsakelig forårsaket av krakking av silikon lim og klebende overflate.


For forskjellige lekkasjer og årsaker bruker vi forskjellige prosesser for å reparere:

 

A, når det gjelder (1), bruker vi følgende reparasjonsprosess:

en. Fjern alt silikon lim fra takbelegget

b, takplaten reparerer en del av fargestålplaten, tørk ren

c, i henhold til situasjonen for vannlekkasje felles utvalg av ulike spesifikasjoner av ensidig bånd belte;

d, Dekk dekkene direkte med et ensidig bindingsbånd.

e, Etter liming, trykk på reparasjonsstedet for hånd, slik at den ene siden binder seg til skjøten fast.


B, når det gjelder (2), tar kombinasjonen av takrenner og sementvegg som et eksempel, blir følgende restaureringsteknikker vedtatt:

a, Fjern silikon limet på fugen mellom fargebrettet og sementveggen;

b. Tørk av krysset mellom fargebordet og sementveggen, krever at sementvegget ikke er sand, om nødvendig børst basisbehandlingsmiddelet (polyuretan: benzen = 1: 2 (volum):

c Lim inn enkeltsidens klebemiddel på fugen mellom fargebrettet og sementveggen, og trykk det med håndsekvensen, slik at bindingsbåndet kan bindes fast.

图片3

VIII.Konsideringer for bruk av Butyl Gummi Vanntett Seal adhesive Tape:

1. Vann, olje, smuss, etc. Må fjernes fra overflaten av gjenstanden før bruk.

2, butylgummitetningstape er kaldt konstruksjons selvklebende tape, bør være engangsbinding på plass, kan ikke limes flere ganger. Butylgummitetningstape har løst et stort problem med lekkasje på grunn av manglene i det tilsvarende vanntette materialet i stålkonstruksjonsplattaket, som har utmerket vanntett effekt og enkel konstruksjonsteknologi. Det er ikke lenger et vanskelig problem for eiere og konstruksjonsenheter for å hindre vanntettingen av stålkonstruksjonsplattak. På grunn av sin 20-årige aldringsmotstand kan butylgummitetningspapir virkelig oppnå den samme vanntette effekten og strukturen, og eliminere skjult fare for vannlekkasje av presset arktak fundamentalt. Det er et uunnværlig vanntett materiale for høy kvalitet stålkonstruksjonsplattak.