Kollisjonen av konseptet Waterproofing Industry og konfrontasjonen av Technology

Alle ting er om sommeren, vanntette og strever etter en ny er. China International Roof and Waterproofing Utstilling, en av verdens tre største taktekkutstillinger, har returnert til levende Shanghai siden den ble holdt for første gang i Shenzhen i fjor. Som ryggraden av kinesisk byggevanntetting materialer, Kejian Polymer Materials (Shanghai) Co, Ltd, med rynket aluminiumsfolie tape, super vanntett tape og andre nye produkter, har gått inn i denne utstillingen med sikte på å viet seg til utvikling av vanntetting i Kina. Med mange innenlandske og utenlandske bransjer topp bedrifter å utforske de nyeste utviklingen trender og banebrytende teknologi, effektivt fremme bedriften vanntette produkter, videreutvikling av nasjonal vanntett industri.

W2.jpg

Som en høyteknologisk bedrift som integrerer forskning og utvikling, produksjon, salg, teknisk service og vanntett konstruksjon i bygningen vanntett materiale, har det ikke bare solgt vanntett materiale, men gir også ideen om systematisk vanntett service. Vi kommer med oppriktighet, null-avstand interaksjon, ansikt til ansikt samtale, og dele med verdens vanntetting grense feltet i mange år med vanntette produkter akkumulert opplevelse.

W7.jpg


Kejian stabs varme og gjennomtenkte veiledningstjeneste, profesjonell en-til-en løsning på stedet, tiltrukket, full last og gå.

Den røde utstillingshallens design har innlemmet selskapets partikulturkultur, styrt av den røde partikanten, bistått bedriften med å praktisere "håndverkerenes ånd", innså den grønne utviklingen, satte service, innovasjon, enhet, utviklingsarbeidets ide Inn i produksjonspraksisen, Fremmer "Dobbeltservice-massen entreprenørskap og innovasjon" konkretisering, praksis, arv av ånden av håndverkere, gjør gode arbeider.

W4.jpg

rynket aluminiumsfoliebåndW6.jpg

super vanntett tapeW5.jpg

aluminiumsfoliebånd

På denne vanntette utstillingen har Kejian Holding ytterligere forbedret bransjens popularitet. Gjennom utveksling av nye produkter har den også fullt ut demonstrert den fremragende styrken av Kejian-aksjer i vanntettindustrien. Selv om utstillingen er avsluttet, vil den vakre og bevegelige i alles hjerte aldri ende. Det er rapportert at den 17. Kina Vanntettingsutstilling vil bli avholdt i Shanghai i 2019. La oss møte 2019 sammen.

W1.jpg