Solskinnsrommet lekker. Hva gjør du?

Se på andres solskinnsrom er godt, te, snakk, se stjernene, men kan også plante saftige, ta vare på blomster og planter. Men lage et eget solskinnsrom, overalt er problem, sommeren er for varm, vinteren er for kjedelig , overalt lekkasje av vind, regn. Deretter føler det gjort store problemer med å legge det, gjorde solskinnsalen virkelig angrer, hvordan å gjøre? La oss se hva er årsaken?

图片1

I tillegg til skjønnhet må du være mer oppmerksom på følgende aspekter:

For det første problemet med lekkasje.Sunshine-romlekkasje er virkelig en hodepine, mange eiere av installasjonen av solskinnshus har opplevd mye regn ute, det lyse regnet i solskinnsrommet holdt også fallende. Det er to hovedårsaker til vannlekkasje i Sunshine Rom.

1. Strukturelle problemer. Et solskinnshus er faktisk et hus, den stakkars stabiliteten til rammen vil uunngåelig føre til lekkasje. Øverst i det solfylte huset er generelt glass, kraften er større, den svake rammen under trykk av glasset, vil føre til lys deformasjon av hele solfylte rommet, vanntett del vil finne sted på strukturen av endringen. Det kan føre til endringer som koking lim, som ikke er mulig uten lekkasje, og det er umulig å reparere denne lekkasjen. Lekkasjen ble løst, og reparasjonen ble løst, og det måtte gå glipp av i en kort periode. Spesielt, noen selskaper for å redusere prisen, redusere tykkelsen på den stabile rammen, eller redusere tettheten til rammen, noe som resulterer i soltakets konkave form.

2. Material problem. Gummi vanntett for solfylte rom spiller en svært viktig rolle. Gapet mellom toppdekselet på solskinnshuset og fasaddørene og vinduene og rammen er avhengig av værbestandig lim, silikagel vanntett behandling og dårlig gummi vanntett effekt. Kan ikke hjelpe Rain Waters nedsenking og sol, det er lang tid å aldre, noe som fører til lekkasje av sollysrom.

Vi anbefalte Kejian silikonavlastningslim , utmerket værbestandighet og høy og lav temperaturbestandighet, lang levetid, UV, ozon, regnvann, hagl, ekstrem høy og lav temperatur (- 40 til 100 ° C) vil ikke påvirke. Herdet tetningsmiddel holder god elastisitet ved -40 ℃ til 100 ℃, resulterer ikke i god vedheftskraft av herding eller sprøhet, og krever ikke underbelegg. Etter herding kan det herdede tetningsmidlet produsere en sterk vedheftskraft for de fleste byggematerialer.

Passer for: glass, aluminium og annen gardin vegg ikke-strukturell lap eller butt seal, takbygging felles tetning, hul glass to-veis forsegling, murstein, keramisk og metallplate indirekte sying.

图片2


Selvfølgelig, hvis ditt solfylte rom trenger vedlikehold, kan du også velge å bygge ensidig butyl vanntett tape , det er et fleksibelt vanntett materiale, med utmerket sporbarhet, kan motstå et bestemt utvalg av forandringsformer.

图片3

For det andre, problemet med soleksponering. Sommer solskinn rom i solen, gjør solen rom høy temperatur og glare. For eksempel kan utetemperaturen 30 ℃, og utsatt for solens romtemperatur nå 60 ℃, gå inn som dampende ovn, det er veldig varmt. Dette skyldes hovedsakelig solrommet profilen og manglende god skygging. Vanligvis er materialet som brukes i markedet aluminiumslegering, aluminiumslegering er en god leder av varme, etter varmeledning, vil den varme gassen i huset ikke være frigjøres. Dette fører til at varmen i sollysrommet kommer til å stige. Uten solbeskyttelsessystem går sollysrommet gjennom solen direkte, absorberer sollyset, dets indre temperatur stiger, danner temperaturforskjellen luftlaget, jo nærmere toppoverflatetemperaturen, den høyere.

For det tredje problemet med kalde broer. Spesielt i nord er det stedet der det oppstår kalde broer ofte. Den nordlige vinterkjøle og lave temperaturer, innendørs og utendørs temperaturforskjell er spesielt stor, den kalde luften inn i rommet, og kombinasjonen av varm luft vil til slutt danne vann tåke, som absorberes på overflaten av solen, påvirker solens skjønnhet, hovedsakelig på grunn av solens tetning.

Oppdaget at lekkasje av sollys rom kan skyldes problemet med værbestandig lim, da må vi gjøre en god jobb med forebygging, vi vet at vann er porøst, kan forebyggende arbeid ikke være presserende, solrommet for å hindre enden av arbeidet er svært viktig.

Lim mellom dører og vinduer og rammer må ikke utelates, dør- og vindusprofilledd, ramme mellom møtet, så lenge det er et gap hvor det er sannsynlig å lekke regn, er solfylte lekkasjebehandlingsmetoder mange. Det er hovedsakelig avhengig av hvordan vannet lekker oppstår i ditt solfylte rom. Kejian-aksjer antyder at vi først bør se på de generelle modellerings- og strukturelle problemene i de solrike husene med forskjellig bruk, og deretter se om de er forårsaket av feil eller feil i værende lim, og da bør de være underlagt begrensningene for det omkringliggende miljøet og området. Deretter gjør den tilsvarende vanntette ordningen.