Den brede bruken av lim i husholdningsapparatindustrien

Som et av hjelpematerialene i produksjonen av husholdningsapparater blir lim brukt mer og mer. Dette skyldes hovedsakelig den kontinuerlige utviklingen av husholdningsapparatindustrien, kravene til utseendet og funksjonaliteten til husholdningsapparater blir høyere og høyere. Den rasjonelle anvendelsen av lim kan ikke bare møte behovene til produktdesign, men også forbedre produksjonseffektiviteten til bedrifter. Redusere den totale kostnaden har åpenbar effekt.

image.png

Som et slags lim som brukes til liming og tetting, er limet komplementært til den felles mekaniske tilkoblingen. Med den kontinuerlige forbedringen av kvaliteten på husholdningsapparater de siste årene, er noen høyytelses silikagel, anaerob lim, polyuretan og andre produkter stadig mer brukt i husholdningsapparater.

image.png


Lim brukes mye i produksjonen av husholdningsapparater, hovedsakelig i: vaskemaskinproduksjon av plastdeler og metalldeler liming, forsegling må bruke polyuretan eller smelteklæbemiddel. For å forhindre bolt løs, vil vaskemaskin eller klimaanlegg bruke anaerob trådlåsende lim for låsing, redusering av bruk av pakninger; Bruk av anaerobt rørtrådforsegling i stedet for råmaterialetape i rørledningen for vannvarmeren kan utgjøre en mer pålitelig tetningseffekt; Høytemperaturbestandig silikonegummi brukes til liming og tetting av elektriske apparater som mikrobølgeovner, elektriske ovner og sotmaskiner. For å se vakkert, reduser forbindelsen til trådhull, noen produkter av det generelle utseendet av limformen.

图片2.png

Silikonforseglingsmiddel


图片3.png

lim for isolerende glass

Ved bruk av nye strukturer og materialer i konstruksjon og produksjon av husholdningsapparater blir etterspørselen etter klebemidler mer og mer variert, og valget av lim i produksjonsprosessen av husholdningsapparater krever overveielse av arbeidsforholdene og monteringsbetingelsene av produktene. Det er mange faktorer som produksjonskostnader og så videre, som stiller høyere krav til egenskapene til lim.

image.png

Forskjellige klebemidler trenger forskjellige lim, spesielt i de senere år, har valg av nye materialer til husholdningsapparater også lagt fram nye krav til klebende effekt. Ved å ta polykarbonat som et eksempel, selv om alle tilhører PCer, er limene med forskjellige overflateegenskaper forskjellige, og hvordan å binde forskjellige materialer pålitelig, vil være en retning som skal vurderes i fremtiden. Derfor er det nødvendig å velge egnede klebemidler i henhold til spesielle forhold. Sammenlignet med smeltestoff og løsningsmiddellimmer, er reaktive klebemidler mer i stand til å takle mer komplekse samlingskrav. Det reaktive limet er herdingsprosessen av limet. Det er en kjemisk reaksjonsprosess, slik som det vanligste øyeblikkelige klebemiddelet er en fuktabsorbsjon herdingsreaktivt klebemiddel, kan herdingshastigheten justeres ved å endre sine egne reaktanter. For å oppfylle kravene til forskjellige driftsforhold.

I tillegg til limmateriale, høy temperaturbestandighet, herdingshastighet justerbar, lim skal være mer trygg og miljøvern.