Vanntett butyl klebemiddel produkt introduksjon, ytelse egenskaper, den mest komplette konstruksjonsteknologi, skille mellom godt og dårlig (DEL TO)

  • Prosessegenskaper

(1) konstruksjonen er praktisk og rask. Bruk av aluminiumsfoliebånd skal bindes på en gang, og overflaten på basen er ren.

(2) bredt krav til byggemiljø. Omgivelsestemperaturen er -15 ° C-45 ° C og fuktigheten er under 80 ° C. den har sterk miljøtilpasningsevne.

(3) reparasjonsprosessen er enkel og pålitelig. Det er bare nødvendig å bruke ensidig tape i det store lekkasjen.

  • Konstruksjonsmetode

  • Konstruksjonsmetode av stålkonstruksjon takkonstruksjon

(1) i henhold til gapet på metallplate eller ledd, bredden på skjøten, i henhold til designkravene, velg størrelsen.

(2) tørk av skjøten av metallplate.

(3) begynner i den ene enden av metallplaten, åpner sakte dobbeltsidig tape langs leddet inn i en rett linje og fest tetningsbåndet til lapet på den nedre metallplaten, trykk forsiktig på båndet med hånden for å lage den er fast bundet til metallet.

(4) rive isoleringspapiret over båndet, trykk metallplaten på oversiden av grensesnittet inn i skjøten, og press skjøten i rekkefølge etter liming, slik at skjøten er fast bundet og tett lukket.

(5) fest skruene slik at båndets øvre og nedre limflater er tett bundet.

图片3.jpg


  • Konstruksjonsmetode av takhugg på metallplattak

(1) Etter å ha installert prefabrikerte renn, rengjør betongoverflaten på brystet over rennbunnen og puss basisbehandlingsmidlet.

(2) etter at basebehandlingsmidlet ikke er fikset, er vannvannplaten installert for å sikre at installasjonen er fast og tett kombinert med veggen.

(3) tørk pannebrettet rent, lim inn den ene siden aluminiumsfoliebåndet på leddet mellom pannevannskortet og sementveggen, og trykk tapeet i rekkefølge for å gjøre limet fast; Hvis du bruker den 80 mm brede ensidige aluminiumsfoliebåndet, kan du ikke bruke pannebrettet.

  • Konstruksjonsmetode av stålkonstruksjon Taklekkasje reparasjon Prosjekt

  1. Metallplaterkontaktlekkasje

    (1) fjern originalemballasjen fra metallplaten.

(2) tørk metallplaten av reparasjonsstedet igjen.

(3) i henhold til lekkasjetilstandens fellestilstand, er den ene side aluminiumsfoliebåndet med forskjellige spesifikasjoner valgt;

(4) som direkte dekker skjøten med enkeltsidens aluminiumsfoliebånd;

(5) trykke reparasjonsstedet i rekkefølge etter liming, slik at aluminiumsfoliebåndet med enkeltsiden er fast bundet til skjøten.

II. Kombinert lekkasje av profilert stålplate og sementvegg

(1) fjern all den originale silikon limen fra leddet av profilert stålplate og sementvegg;

(2) Tørk av skjøten av profilert stålplate og sementvegg igjen.

(3) skjøten mellom metallplate og sementvegg er bundet med ensidig aluminiumsfoliebånd og komprimeres og repareres deretter i rekkefølge, slik at det ensidige aluminiumsfoliebåndet er fast bundet til leddet.

  • T he konstruksjonsmetode av dagslysplattak

I. Påføringsmetode for dobbeltsidig tape

(1) belysningsbrettet er installert på skjelettet. Tørk av aluminiumslegeringsplaten med tape.

(2) båndet åpnes og limes i sporet på begge sider av aluminiumslegeringsplaten, båndet blir komprimert etter installasjon og isolasjonspapiret slitt av og aluminiumslegeringstrykkplaten montert på belysningsbrettet og festet med vanntette skruer;

(3) Tetningsfesting av veggfeste med enkeltsidig aluminiumsfolie på belysningsbrett.

II.Metode for bruk av ensidig ikke-vevd tape

(1) etter at belysningsbrettet er montert på skjelettet, tørker du leddet av lysbrettet med tape.

(2) klebebåndet er åpnet i leddet av belteplaten, separasjonspapiret blir slått av mens båndet er komprimert, og aluminiumslegeringsplaten er installert på belysningsbrettet. Fest med vanntette skruer.

(3) aluminiumsfoliebåndet på enkeltsiden er direkte bundet til veggen på belysningsbrettet.

图片4.jpg

III. Konstruksjonsmetode for vanntett spolet materiale

1. Byggkrav

(1) Båndets ytelsesindeks bør leses nøye før konstruksjonen gjør den egnet for omgivelsestemperatur og fuktighet under konstruksjon.

(2) i henhold til forskjellige vanntette spoler og forskjellige metoder, velges forskjellige typer og størrelser av tape.

(3) før konstruksjon, skal bygging av vanntett lag utføres etter at prosjektets kvalitet i det foregående avsnittet er kontrollert.

(4) i henhold til kravet til ingeniørdesign, er den vanntette membranen godt bundet til nivelleringslaget, og fenomenet tom trommel er ikke tillatt. Det vanntette laget skal beskyttes etter konstruksjon.

(5) Ved bruk av klebemiddel på båndveggen, bør vi være oppmerksom på firmaet og utjevning av klistemidlet av murvegg eller betongoverflate. Hvis overflaten er dårlig, bør sementgarnmassen brukes som reparasjonsbehandling, slik at overflaten er flat og fast uten flytende sand.

2. Byggemetode

(1) lokaliser og sett til side bredden på fanget leddet av det viklede materialet. Når limet og båndet ble brukt i fanget, var båndets bredde 80MM-100MM og bredden på båndet var 15MM-25MM.

(2) når bare klebemiddel brukes i lapdelen av det viklede materialet, er bredden på lapselet av det viklede materialet 50MM.

(3) det vanntette, spolede materialet er tomt, og tape-limet blir brukt i lapdelen av det viklede materialet, og bredden av lapselet av det viklede materialet er 60 mm.

(4) for konstruksjonen med høyt vanntettkvalitet, kan 25MM non-woven tape brukes til å forsegle kanten på grensesnittet.

(5) dobbeltsidet tape brukes til å binde mellom det viklede materialet og det viklede materialet mellom det viklede materialet og basisoverflaten, og det ensidige tapet brukes for backlap-grensesnittet og forseglingsbåndet på endepartiet .

3, Sann og falsk forskjell

A, Smell

Først av alt, fra lukten, er den autentiske butylgummen i utgangspunktet smakløs, og de med litt lotion eller bitumen smak er for det meste å redusere kostnadene ved å legge til bitumenforbindelser.

B, se på fargen

I følge gummifargen er den virkelige butylgummi hvit og gulaktig. For å spare kostnadene, reduserer de fleste innenlandske produsenter kostnadene ved å legge til asfalt, slik at fargen også blir grå eller svart. Selvfølgelig blir kostnaden redusert, og motstanden mot høy og lav temperatur reduseres også.

C, Initial viskositet

Fra den første viskositetsforskjellen er den såkalte startviskositeten første gangs kontakt med materialet, oppfattet viskositet. Den virkelige butylgummi-viskositeten er ikke veldig høy, som vist i materialet, ser god viskositet ut. Men fagfolk kan se på et øyeblikk at det er en blanding av asfalt og en emulsjon som forbedrer viskositeten. Men i høytemperaturvær, spesielt i varm sommermetalloverflate, kan den høye temperaturen nå 80 ℃, det fremstår ofte flytende fenomen. Dens holdbarhet er selvsagt.

D, forbrenningstest

Høy kvalitet gummi brenner sakte, røyker mindre, har ingen lukt, og er hvitt grått pulver etter brenning.

Dårlig gummi brenner raskt, svart røyk, ledsaget av en sterk lukt av gummi, brennende svart pulver.

E, aluminiumsfolie ansikt

Aluminiumsfolie overflate differensiering, dagens marked er den mest aluminiumsfilm og aluminiumsfilm kompositt ikke-vevd klut, to materialer.

Selv om aluminiumbelegget kan sammensette en rekke fargeprodukter, men fordi materialet ikke er UV-bestandig, er levetiden generelt lengre enn to somre. Til slutt finner du at godt utseende bare tiltrekker seg oppmerksomhet, men kunden ønsker i det siste kvalitet.

Et annet eksempel på aluminisert kompositt ikke-vevet stoff, denne tilsynelatende komplekse dobbeltlags komposittoverflate, hovedsakelig som en mesh overflate av Ding Ji tape. I likhet med aluminiserte fargede overflater, gir dette tilsynelatende overlegne nettbåndet en uvitende kunde ønske om skjønnhet, men ignorerer dens innvirkning på kvalitet.