Vanntett butyl selvklebende produkt introduksjon, ytelse egenskaper, den mest komplette konstruksjonsteknologi, skille mellom god og dårlig (del ett)

Butylgummi, IIR for kort, er et akronym for Isobutylen Isoprene Rubber. Den har god kjemisk stabilitet og termisk stabilitet, den mest fremragende er lufttetthet og vanntetthet. Det er overføring til luft bare 1/7 av naturgummi, og Den av styren-butadiengummi er 1/5 av styren-butadiengummi, mens overføringen av damp er 1/200 av naturgummi, og den for styren-butadiengummi er 1/140.

Dette materialet er vanskelig å bli penetrert av gassen, som brukes i vanntett tetning er et stykke kake. Hva er enda mer skremmende, er dets fremragende værbestandighet. Ifølge de relevante testdataene kan motstanden av butylgummi til høy temperatur nå 120 ° C , og motstanden mot lav temperatur er -40 ° C.

Konstruksjonen vanntett lekkasje er høy, den kinesiske bygningen vanntett og null konsultasjon før undersøkelsen, lekkasjen er så høy som 90%, den vanntette reparasjonen er allerede et veldig godt blått havvanntettmarked, men snart er det røde havmarkedet . Mange store bedrifter har også satt opp reparasjonsavdelinger for å dele den store kaken. Rask vedlikeholdsprodukter; Akrylat fugemateriale, Butyl tape.

图片1.jpg


  • Produktegenskaper

(1) gode mekaniske egenskaper: høy bindestyrke, høy strekkfasthet, god elastisitet, god forlengelsesegenskaper og sterk tilpasningsevne til grensesnitt deformasjon og sprekking.

(2) stabile kjemiske egenskaper: utmerket kjemisk motstand, værbestandighet og korrosjonsbestandighet.

(3) pålitelig applikasjonsytelse: dens vedheft, vanntetting, tetning, lavtemperaturmotstand og følge egenskaper, god dimensjonsstabilitet.

(4) enkel konstruksjon.

  • omfanget av søknaden

(1) Takvannsisolering, underjordisk vanntetting, vanntettbehandling av konstruktive konstruksjonsskjøter og lapforsegling av polymert vanntett viklet materiale for nye byggeprosjekter.

(2) tetning og vanntett behandling av konstruksjonsfeste av tunnel tunnel struktur i kommunale ingeniørarbeid.

(3) lufttett, vanntett og støtdemper ved skjøt av fargepresse. Fugen er lufttett, vanntett og støtdemper.

(4) limningstetningsbehandling i bilmontering

(5) vanntett og tetningsbehandling av ledd i stålkonstruksjon

(6) Butylbånd av kompositt aluminiumsfolie er egnet for vanntett tetning av ulike typer siviltak, farget stål, stålkonstruksjon, vanntett rulle, PC-brett og så videre under sollys.


  • Byggforskrifter

(1) Denne forskriften gjelder for tetnings- og vanntettingsarbeid av sivile konstruksjoner taktekking og metallplate overflate med tape som vanntett coiled materiale, metall pressebord bonding, PC bord bonding og andre støttematerialer.

(2) utformingen eller bruken av bånd skal utføres i samsvar med relevante forskrifter eller med henvisning til bedriftsstandarder.

  • generelle bestemmelser

(1) Konstruksjon i temperaturområdet -15 ° C-45 ° C (der det tas tiltak når det angitte temperaturområdet overskrides)

(2) grunnflaten må rengjøres eller tørkes ren, tørr, fri for flytende jord og olje.

(3) Ingen tåre eller peeling av bindingen innen 24 timer etter konstruksjon.

(4) Velg forskjellige typer og størrelser på tape i henhold til de faktiske tekniske behovene.

(5) boksene er plassert på 10cm om avstanden fra bakken, ikke overstige 5 bokser.

  • Byggverktøy

Rengjøringsverktøy, saks, trykk, tapetkniv, etc.

  • driftskrav

(1) Rengjøring av grunnflaten uten oljeforurensning askevann, vanndamp.

(2) For å sikre basisoverflatetemperaturen på limstyrke over 5 ° C, kan det produseres et spesielt lavtemperaturmiljø.

(3) avdekke båndet en gang før du bruker.

(4) Ikke bruk med vanntette materialer som inneholder benzen, metanol, etylen og silikagel.

  • Prosessegenskaper

(1) konstruksjonen er praktisk og rask. Bruk av aluminiumsfoliebånd skal bindes på en gang, og overflaten på basen er ren.

(2) bredt krav til byggemiljø. Omgivelsestemperaturen er -15 ° C-45 ° C og fuktigheten er under 80 ° C. den har sterk miljøtilpasningsevne.

(3) reparasjonsprosessen er enkel og pålitelig. Det er bare nødvendig å bruke ensidig tape i det store lekkasjen.

图片2.jpg