Mye brukt i flammehemmende lim i forskjellige bransjer.

Flammehemmende lim er mye brukt i forskjellige bransjer, fordi etterspørselen etter flammehemmende finnes i forskjellige felt. For å eliminere skjulte farer vokser også bruksområdet for flammehemmende lim.

Spesielt har USA, Canada, Japan, Vest-Europa, etc. koblet anvendelse og sikkerhet av polymermaterialer, og har formulert forskjellige flammehemmende standarder og tilsvarende sikkerhetsbestemmelser, som luftfart, luftfart, forsvar, militær, elektronikk, og elektrisk industri. Gruveindustrien, bilindustrien, den sivile tekstilindustrien, den sivile konstruksjonen og til og med møbelproduksjonsavdelingen har fremmet sterke krav til flammehemmende lim, og dermed fremmet forskning for flammehemmende lim og utvikling av flammehemmende lim .

Flammehemmende lim har lav brennbarhet, ulmende og giftige egenskaper, og får mer og mer oppmerksomhet og utvikling, og bruksområdene utvides. Flammehemmende lim, du er kanskje kjent med det, men kjenner du deres spesifikke bruk?

QQ图片20191121113546_wps图片

1. Universell anvendelse innen luftfart og luftfart: Flammehemmende lim er for tiden det mest brukte innen luftfarts- og romfartsindustrien.

de228ad31d3936ab1709909678bdd25926996cde34400-QEyWAL_fw658

2. Potting og liming for elektriske og elektroniske produkter: På grunn av kravene i sikkerhetstekniske spesifikasjoner forbedres produktets varmebestandighet, og flammehemmende bånd

påføres limet som brukes. Ellers vil en høyspent elektrisk gnist føre til brannulykke.

3-141119224s7

3. Bruksområde på trykte kretskort: Trykte kretskort brukes i elektriske og elektroniske produkter. Lodding brukes i produksjonsprosessen, så høy temperaturbestandige flammehemmende lim brukes.

4. Produksjon av laminater, dekorative og brennbare overflater: i offentlige områder som teatre, hoteller, butikker, etc. i transport, for eksempel biler, tog, fly, skip, etc. Dekorative paneler og laminater. Flammehemming er nødvendig i inn- og utland. For å unngå spredning av små brannkilder forårsaket av brannulykker. Flammehemmende lim brukes i store mengder i dette feltet.

5. Ved konstruksjon av kjøretøyer, skip, gruver osv. Kreves det at limene som brukes har flammehemming, fordi produksjonen av brennbare gasser i konstruksjonsområdet ikke er lett å spre, ikke bare krever utskifting av limet til har flammehemming etter herding, men også under bygging. Produserer en brennbar gass.

Redocn_2012042503190779

6. I byggebransjen får flammehemmende lim for byggebransjen oppmerksomhet, for eksempel flammehemmende epoksy-sement for plugging, ledninger og dekorasjon, flammehemmende neopren for PVC-installasjon og polyvinylkloridgummi.

201702271536191516

7. I husholdningsindustrien har brannhemmende bånd også blitt mye brukt i sivile tekstil- og møbelproduksjonsindustrier. For eksempel brukes vanntette lim for sivile vindbrytere og plagg i Japan og USA generelt som flammehemmende akrylat-vanntettingsmidler. Limet som brukes i møbelproduksjon er i utgangspunktet et flammehemmende utvalg for å sikre sikkerheten ved sivilt brann.

Med utviklingen av høye bygninger, lette kjøretøyer, høyteknologiske apparater, møbler av høy kvalitet og storstilt industrialisering, kan den utbredte bruken av flammehemmende lim gi pålitelig sikkerhet, redusere brannfare og unngå sosiale farer. .

QQ图片20191121114708

Flammehemmende tape

Beskrivelse :

TOP BEST-663Z er en type flammehemmende, ikke-spolierende forseglingsmateriale som er laget av høykvalitets gummi, mykner, den har god ytelse på brannmotstand, røykplugging.

Søknad A rea :

Den brukes til tetting av alle slags hull på bilkroppen, høye bygninger, elektrisk kraft, kjemisk industri, metallurgi, elektrisk ledning, kabelsystemer, osv., Slik at brann slipper gjennom.