【Kejian Viktig News】 Tongji University og Kejian Bygg undervisning og forskning og utvikling Practice Base

The cooperation of Tongji University and Kejian.jpg

Gikk navnebord, Kejian holdes offisielt en undervisning og forskning og utvikling praksis base av Tongji University. Og opplæringsgrunnlaget for undervisning og vitenskapelig forskningsavtale ble signert mellom de to sidene. I tillegg vil Kejian og Tongji University samarbeide innen FoU-innovasjon, talentkultivering og teknisk og så videre. Tongji University er et nasjonalt nøkkelhøyskole, tilknyttet utdanningsdepartementet. Og den har lang historie og har høy anseelse til kinesiske berømte universiteter.


Tongji University.jpg

Det er også det nasjonale "211-prosjektet" og "985-prosjektet" -nøkkelbyggingen av høyskoler og universiteter. Dessuten er det enestående innen konstruksjon og bil, og det er et av de strengeste kinesiske universitetene i Kina. Konseptet med Tongji University er "Vi vil jobbe sammen for å hjelpe mennesker og gi fordeler til landet og samfunnet". Tongji University er et nasjonalt nøkkelhøyskole, tilknyttet utdanningsdepartementet. Og den har lang historie og har høy anseelse til kinesiske berømte universiteter.


Kejian Holding .jpg

Det er også det nasjonale "211-prosjektet" og "985-prosjektet" -nøkkelbyggingen av høyskoler og universiteter. Dessuten er det enestående innen konstruksjon og bil, og det er et av de strengeste kinesiske universitetene i Kina. Konseptet med Tongji University er "Vi vil jobbe sammen for å hjelpe mennesker og gi fordeler til landet og samfunnet".