2015 Kejian årlige møte - vi er en

På 16 januar 2016 hadde Kejian sin årlige party på Hotell kalt Xiangyong sjømat by i Songjiang (provins) disctrict. Over 170 kejian ting samlet der, dele det avsluttende øyeblikket av året.


Hvert år Kejian har en fest på slutten, satsing å gjennomgå i fjor, Rose de avanserte, se fremover, annonsere, og selvfølgelig liker siste øyeblikk før kinesisk nyttår.


Bortsett fra store måltid arrangert av orgnizer noen forestillinger, mens alle utøvere er Kejian. Hver avdeling har en ytelse som sanger, danser og skisser. Det er også spill en gang på en stund, som hevet opp atmosfæren. Alle var påvirket av luften, selv sjenert aunties swang og rystet hele partiet. Dessuten selskapet forberedt et lotteri spill, som dekker 70% av ting, priser inkludert ovner, silke quilts, TV, telefoner, pakker med godteri og snacks, etc. Til sine egne ting er Kejian aldri billig!


Endelig ga sjefen og ledere en slutter tale, varmer opp alles hjertet. En strålende år tidligere, et refulgent år oppnås. Kejian er stadig bedre og bedre med disse takknemlige hjerter!


Av Eudora Neves