Bryt gjennom selvet og skape fremtiden sammen - 12 års jubileum av Kejian

12 års samarbeid og vekst, 12 år med hånd i hånd

En strålende reise,

Vis de neste tolv årene lyse .

En periode med ekstraordinære år,

Skrev et strålende kejian kapittel på tolv år.

Kejian Holding hadde sin 12 års bursdag i november 2017. I kraft av strålende salgsresultater og langsiktig stabil, god innovasjonsevne har Kejian blitt forvandlet fra et ukjent, lite selskap til en ledende produsent som spesialiserer seg på produksjon av butyl gummi i Kina, og er blant verdens største profesjonelle butylgummi, butyltape produsent.

Bekjemp hardt , strålende blomster om våren og solide frukter i høst

Kejian Holding griper nytte av den nye muligheten for selvklebende industriutvikling, basert på forretningsfilosofien om "Service, Innovation, Unity and Development", og tar "innovasjon" som trekkraft, løftekapasitet, fremme utvikling. I dag har selskapet etablert langsiktige, Kortsiktig samarbeid med flere institusjoner for høyere utdanning, nye produkter er introdusert til markedet hvert år, produkter inkluderer butyl, isopropyl, kloropren, silikon, polyuretan, epoksyharpiks, akrylharpiks og andre disipliner, tverrfaglig og er oppført som Shanghai høy tech prestasjon transformasjon project.It har mange oppfinnelsen patenter, samtidig ble 2016 identifisert som høyteknologiske bedrifter i Shanghai, og valgt i 2017 Shanghai vitenskap og teknologi gigantiske avl bedrifter, i form av business kvalifikasjon, ledelse skala, industri innflytelse og andre aspekter for å oppnå leapfrog utvikling.

图片1.png

U nite i en samarbeid , samarbeid og vinn-vinn.

   Salgsavdelingen til Kejian nærmer seg selskapets strategiske tempo , bygget et salgsteam som kjemper, kjærlighet, hengivenhet. Tid flyr, ingen smerte, ingen gevinst! Vi gikk med lidenskap sammen de siste 12 årene, Vi skrev forretningsdiktene sammen i løpet av de siste 12 årene, Vi har gleden av glede og sorger sammen de siste 12 årene. Vi var hånd i hånd for å gå over den store veien de siste tolv årene, vår skulder side ved side for å overvinne vanskeligheter og vanskeligheter de siste 12 årene I anledning av feiringen innledte Kejian Holding seg også i tredje kvartal av salgskonferansen, Wu Haitaos leder, innenriks salgsdirektør Hu Zhenping, direktør for utenrikshandel, salg Chen Xuesong, nordens og Sørs leder og lederne av alle Bedriftsdivisjoner rapporterte resultatene og svakhetene i salget i de tre første kvartalene, delte de vellykkede erfaringene og lagt fram fjerde kvartal arbeidsmål og planer, sprint til årsskiftet ytelse!

图片2.png

Bryt deg selv og skape fremtiden sammen

  Kejian Holding a dhere s til lyd ledelse , fortsett å fremme reform og innovasjon, omfattende styrken fortsetter å øke, salg forretningsbase konstant konsolidert, markedsposisjon og merkevare verdi fortsetter å stige. Fra små til store, fra svake til sterke ...... Tolv år av honing , smi fremover. Strålende hele veien, jevn og selvopprettholde, rolig selvtillit og selvbestemmelse. I mange år er en milepæl for å oppleve Kejians utvikling, og det er også et nytt utgangspunkt for Kejian.

销售网络-修改.png

La oss jobbe sammen, For 2027, kunne stå her sammen, ta en ed til verden av fødselen til en stor bedrift mer stolt. Hold deg sammen gjennom storm og stress. Ta frem inspirerende, bry deg gjennom deg selv og skape fremtiden sammen.