Keramiske fliser hvordan Stick bare ikke faller

Tro vi har støtt på et problem, de hjem veggfliser blir Konggu fenomen, men også en alvorlig faller, som med dekorasjon prosessen har utmerket forhold, følge med en titt på hvordan fliser kan hindre trommer og slippe!

hollowness

Først etter en forhåndsvalgt keramiske fliser på baksiden av rense og dynket i vann i mer enn 2 timer, soaking er la keramisk tidligere vann absorpsjon metning, så Putie sugd selvklebende materiale fuktighet, påvirker er bindestyrke eller føre bonding materiale overdreven sammentrekning skyldes hollowing, debonding og. Etter bløtlegging den keramiske flisen, butikken bør fjernes fra vannet før legging, og tørk av overflaten vannet med bomullsklut eller tørr overflate fuktighet før rydder.

Andre flislegging av ren overflate grasrot-nivå, skitt på bakken, må du huske å rydde opp, eller fliseli og base bonding er ikke solid; i tillegg har selve veggen behandles sprekker skal før fortau, unngå endringer i fremtiden grunnleggende strukturelle sprekker i murstein vegg sprekk eller faller.

Tredje gulv flis bane bakken vil ikke spre sement gulv flis butikken på bakken, slått, flis selvklebende malte fliser, handle på bakken, diagonale plasseringen av fire murstein flush.

Legge fliser i rekkefølge er faktisk mye oppmerksomhet til butikken fliser skal posteres fra innsiden til utsiden, skråningen, eller funnet et avløp i stedet, men også ta hensyn til retning av drenering helling. veggfliser Putie bør være fra bunnen til toppen. På slutten av butikken med effekten av vakre, bunnen av keramiske flisene på slutten av innlegget; veggfliser som skal trykkes etter gulvfliser.

tile fixing