Hvordan du gjør en god jobb i bil støy

Med forbedring av livskvalitet, vårt krav av også mer høy, spesielt i komfort vil at når det gjelder komfort, i tillegg til kjørekomforten, bil stillheten er også svært viktig, og er den viktigste kilden til støy i bilen, motor, luft, dekk, karosseriet, så nå mange mennesker til å kjøpe en bil, velge å øke effekten av bil støy , nedenfor om hvordan du gjør en god jobb i bil støy.

Kan bil støy byggeplassen omfatter: kabinett, firedørs, trunk, hale dekselet, hette, fender, taket, instrument skrivebord, brannmurer, U type Cao.

Lydisolasjon prosjektering av systemet er ferdig av tre trinn: sjokk absorpsjon, støyreduksjon og tetting.

1. fire dørs, bagasjerommet gulvet i bilen, tårnet og tak seismiske behandling. gjennomføring av demping behandling, primære og sekundære poeng: først er dører og bagasjerommet, fordi det meste av støy er gjennom bil hjulopphenget, trunk, chassis, dør og andre deler av innkommende bilen; etterfulgt av bilen gulvet og motor posisjon; til slutt, på taket av bilen.

2. hele bilen lyd absorpsjon, støy reduksjon behandling, det viktigste er selektivitet lydisolasjon materiale, lydisolasjon, Hovedformålet er å redusere støy, men det er mye materiale er ikke vanntett og en tung lukt, støy ikke bare gjorde ikke fjerne, men å bringe flere problemer, så velger vibrasjon lyd materialer må knytte betydning for dette aspektet skal velge kjente merkevarer , er vanntett og miljøvennlige materialer. Vi bruker toppen beste - 663G Lyd demping ark for kommersielle kjøretøyer støyreduksjon og lydisolasjon. Ikke giftig, smakløst, ikke-etsende, i henhold til kjøretøy materialer og deler av utslipp performance test standard, med utmerket selv lim og enkel konstruksjon.

Blant dem romservice motoren støy, å kjøpe et stykke bølgete lyddempende bomull (delt i brann med brann, brannen smak ganske ubehagelig), kjøpe bokser med spray. Døren lyd isolasjon, kan gå og kjøpe en lydisolerte bomull eller plast isolasjon eller isolasjon ull følte knyttet til døren ramme leddene er fullstendig lydisolerte dørkarmen. A, B, C kolonnen støy, forsterkning. The A, B, C kolonnen hull med PU skummende agent fylt med ca 40% av skummende agent for skummende ekspansjon), som kan effektivt hindre at metall vibrasjon forårsaket av unormal lyden og øke stivhet av karosseriet, fullføring av a, B, C kolonnen lydisolasjon prosjektet. I boksen hale lim isolasjonsmaterialer, hale boksen på begge sider av hjulet pannen posisjon også ikke la gå, slik at den effektivt kan redusere Rullestøy veien støy eksos kan skyldes støy og effektivt redusere lavfrekvente resonans støy som skyldes en bass del.

3 tetting behandling av bilen. Forsegle avtalen på bilen, ikke overdreven segl, fordi kroppen tetting engineering er løst ved utgående overføring støy av stiftelsen engineering bør gjøre det kroppen god tetting, for å balansere lufttrykket inne bilen, ellers overdreven segl kan forårsake hypoksi i bilen, utgjør en risiko for kroppen din.