"Ice tur" i Japan

Det er kinesisk nyttår nå, og Kejian salgsavdelingen ting har ferie fra 30 januar til februar 5. Kejian organisert en gruppe tur til Japan.


På morgenen av Jan 30 ting samlet i Pudong flyplass, og startet sin spennende tur. De var ventet dette så mye at de begynte å forberede klær, sko og whatso siden en måned siden. Som de fleste kinesere gjør, har de alle en lang handleliste med dem.


Det er i dyp vinteren og det hele Japan er dekket med is, de kaller det en "is tur". Men hadde de ganske mye moro med "ice" i de siste dagene. Dagsturer inkluderer skedding, varme våren dusj, mat partiet, ridning, etc.


Japan dekket med snø og is er så vakker at kejian salgsteam tok en haug med bilder i de siste dagene. Du kan se alle ansikt er freezed rød men med ler hang det alltid.


Hvert år Kejian salg ting reise utenlands som dette. De har vært til Thailand, Vitnam og mange andre land. Og hver gang en stund, har de små turer innenlands. Ved å reise sammen, kan ansatte har sjansen til å slappe av seg og komme nærmere hverandre.


Reisen i Japan er avsluttet ikke, men disse Kejian ting snakker allerede om neste utenlandsreise.


Ja, hvor du skal dra neste år? LOL!Av Eudora Neves