Kejian Holding å delta i lanseringsseremonien av 2018 Utmerkede forretningspar til å hjelpe

"Ingen kan bli etterlatt på veien til et komfortabelt liv!"

"Jeg er mest opptatt av de vanskelige massene."

- Fra generalsekretær Xi Jinpings nyttårsmelding 2017TIM图片20180408111010.jpg

I partiets 19. CPC National Congress-rapport legger generalsekretær Xi Jinping vekt på: Vi må mobilisere hele partiet, hele landet og samfunnet for å hjelpe de fattige med presisjon. Vinner kampen mot fattigdom i tide! På de to øktene i år, Sentralkomiteen lød igjen på trompeten om å løfte seg ut av fattigdom.

Precisiv fattigdomsbekjempelse, private bedrifter er også ryggraden. I det kritiske øyeblikket for å utdype reformen og vinne det velstående samfunnet på en allsidig måte, reagerte Kejian Holding positivt på statens oppfordring til å oppfylle sitt samfunnsansvar med det tørre ånd av "slitasje stein å forlate avtrykk, få tak i jern for å ha mark". Vil forsøke å lage et spennende rapport kort med presisjon fattigdomsbekjempelse og kjærlighet til det offentlige gode. For å spille en eksemplarisk rolle i å vinne kampen mot fattigdom i en all- rund vei.

TIM图片20180408111033.jpg

8. april klarte Wu Haitao, leder av Kejian-aksjer, sekretær for partiets filial, formann for fagforeningen, og andre personlig lederen til å delta i lanseringsseremonien til de fremragende bedriftene i "håndholdingsprosjektet" organisert av Sheshan Town Committee av Kinas kommunistiske parti og Sheshan Towns folkeslag. Formålet med hand-hand-kampanjen er å muliggjøre presisjon fattigdomsramte husstande til å danne "en-til-en" -par med bedrifter for å hjelpe vanskelige familier . Det høye nivået på omfattende, velstående konstruksjoner bør ikke bare se "gjennomsnittet", men også legge større oppmerksomhet til "hver husstand." Fortsett å jobbe parvis for å hjelpe trengende familier, å gi råd på grunn av menn og husholdninger, ikke la en familie gå igjen.

TIM图片20180408111100.jpg

Ved lanseringsseremonien uttrykker komiteen i Sheshan Town of the Communist Party of China og den ansvarlige personen til folks regjering i Sheshan Town hjertelig takk til de 32 parene fremragende bedrifter som er valgt for å hjelpe. Og for å være "hånd-i-hånd-prosjektet" minnesbukk til Kejian Holding og andre bedrifter.

QQ截图20180411164721.jpg

Omsorg er en dyd, engasjement er en verden. I fremtiden vil vi ikke glemme vårt oppdrag når vi fortsetter å utvikle, innovere og utvide. Respektivt respondere på nasjonal plan for å takle fattigdom, sikte på tjenestens formål, gjennomføringen av presisjon help.KeJian Holding bruker tiltak for å øve frivillig ånd av kjærlighet og engasjement, antenn sannhet og varme i verden med kjærlighet, bygge et mer harmonisk, mer sivilisert, vakrere, lykkelig hjem.