Kejian Holding: Heartwarming Donation for den syke medarbeider

Nylig foreslo Kejian Holding fagforening at personalet skal hjelpe den syke medarbeider Chen Xuean og støtte vår kolleger initiativt. Kejian Holding-ansatt Chen Xuean ble diagnostisert med rektal malignitet i februar 2017 og har svært behov for behandling. På grunn av plutselig alvorlig sykdom og dyre medisinske regninger ble knusebyrden lagt på familien økonomisk og åndelig.

Med tanke på deres faktiske økonomiske situasjon, anbefaler Kejian Holding fagforening denne donasjonsaktiviteten til ansatte. Vi foreslo at: ta konkrete tiltak for å uttrykke kjærlighet og omsorg for kollegaens sykdom. Og avsløre kejiske folk "Når katastrofen rammet, kom hjelp fra alle sider." vennlighet og kjærlighet!


clip_image002.jpg

Den 18. april 2017 ble det holdt en donasjonsaktivitet i Kejian Holding. De ansatte er sjenerøse og veldig aktive. Bidragene har flommet inn for å betale familiens store medisinske regninger. Og det hevede fondet er 24910 yuan. Kanskje det er en dråpe i bøtte for Chen Xuean som for den høye prisen som han og hans familie må bære. Men det inneholder de ansatte velsignelser og bringer håp til ham og hans familie.


clip_image002.jpg

Vi tror at "stor ting kan gjøres med masse innsats". Kjærlighet er rundt, og vi håper vår kjærlighet kan gjøre en modig utholdenhet. La oss ønske ham tidlig å bekjempe sykdom og bli frisk på hans helse!

Når de ansatte er i trøbbel, vil fagforeningen hjelpe dem. La hver ansatt finne lykke i Kejian, og det er den humanistiske omsorgen. Også, Kejian Holding er engasjert i aktiviteter for å sende varme i mange år, og gir topp prioritet til ansatte. Og personalet føler seg dypt varmens familie. Dessuten fremmer den den sunne og harmoniske utviklingen av Kejian.