[PK Match] For å smi jern, må man være sterk; En fin hest dashing uten en hest-tørke


For å smi jern må man være sterk; en fin hest dashing uten hest-tørke. Hvis vi ønsker å bygge et bedre merke, må vi nå seks mål: fastholdelsesideologi, god ånd, kraftig evne, studere mer, godt visualisere og bedre produkter.

Debatt en person, er viktigere enn Jiuding skatten; tre tommers tunge, sterkere enn en million av divisjonen. En god veltalenhet er den viktigste diatese for selger. Til dette formål holder Kejian Holding den fjerde "Sales Executive" PPT talekonkurransen.


Denne konkurransen lydighet til tidligere stil, krever innholdet at selgere bruker sine egne sterke poeng, innsikt i markedet, produktkunnskap og faglig dyktighet for å lage en PPT alene. Målet er å la alle medlemmene dele kunnskap med hverandre.


I konkurranseperioden gikk hver selger opp for å få en tale ved sving. Alle er fulle av vittige kommentarer. Mestertallene viste konkurrenters opprinnelige mening og blandingsevne.

Vacuum Sealing Tape for sales

Kejian Polymer Materials PPT-tale


Vacuum Sealing Tape manufacturers

Kejian Polymer Materials Kunnskapsdeling


Etter at konkurrentene gir en tale, gir dommere et integrert merke i henhold til deres uttrykksevner, visualiserer og evne til å kontrollere tid. Vår leder Mr. Wu, innenlands salg direktør Mr. Hu og eksport salg direktør Mr. Chen ga sine kommentarer. Ikke bare peker på deres bedre meninger, men snakker også om deres mangel på evne. De hjalp alle konkurrentene til å vite mer om seg selv.


Vacuum Sealing Tape suppliers


Etter drastisk strid, Xuezhi Li, Mark Wang og Doris Wu (kvinner er ikke dårligere enn menn) vant topp tre.

Vacuum Bagging Tape manufacturers


Du vil forstå gevinst og tap hvis du tar folk som speil. Kejian Holdings eliter kan vite mer om produktene og forbedre seg raskt. Vi tilegner oss å organisere et superhardt lag, danner en positiv atmosfære, og til slutt håper vi å oppnå et ledende merke innen domenet.

Vacuum Bagging Tape suppliers