Sterk og Kraftig United, Kejian Og Jiuyuan Bli Strategisk Partnerskap Samarbeid

Den 20. desember, Kejian Holding og Shanghai Jiuyuan Petrokjemisk Co. , Ltd. (heretter referert til som "Shanghai Jiuyuan") kunngjorde å samarbeide for å bli en strategisk partner. De to sidene vil samarbeide tett innen vannbåret polyuretanlim, polyuretan smelteklammer og andre teknologier og applikasjonsfelt.

image.png

Kejian har alltid vært forpliktet til å søke en partner som har ledende teknologi innen industrien av vannbasert polyuretanlim, PU smelteklæbemiddel og andre produkter med selvstendig merke. For å fylle blankt av innenlandske high-end vannbaserte limmarkedet som lenge har vært monopol på utenlandske merker. Alliansen med Shanghai Jiuyuan er "tre i tre": en himmelsk kamp, ​​setter perler og jade sammen, værner om de samme idealer og følger samme vei. møtet Sheting Chen, GM av Jiuyuan og Xianping Chen, teknikk Direktør depply diskutert og analysert markedsorientering, fremtidig markedsoppsett og driftsmodus for innenlands high-end vannbasert lim med Haitao Wu, styreleder for Kejian og Zhenping Hu, Xuesong Chen, salgsdirektørene i Kejian.Wu Haitao, styreleder for Kejian, ga en kort introduksjon til utviklingshistorien og fremtidens strategiske planlegging av Kejian til det høye nivået av Jiuyuan, sa at de to sidene vil bli styrt av pr inciple of "komplementære fordeler, samarbeidende innovasjon, lojalt samarbeid, felles utvikling" .Ressurser, fremme dyptgående samarbeid mellom de to sidene på områder som teknologi, talent og næringsliv, å gjøre bedre og sterkere og større sammen.

Dette høynære møtet mellom de to sidene markerer det langsiktige strategiske partnerskapet mellom de to sidene. Å legge et godt grunnlag for en bærekraftig, sunn og rask utvikling av gummimarkedet innen bil, elektronikk, klær, hjem og så videre for begge sider i fremtiden. Å opprette et nytt kapittel for samarbeid på det påfølgende kapitalnivået.

Om Shanghai Jiuyuan

Shanghai Jiuyuan ble grunnlagt i 1999 , er det et profesjonelt selskap engasjert i FoU, produksjon og salg av lim. Produktene er hovedsakelig brukt i bil interiør tilbehør industri, tekstil kompositt industri og syntetisk skinn industrien industri og andre næringer. Og i bilindustrien interiør tilbehør industrien, har teknologien nådd den innenlandske ledende og internasjonale avansert nivå. Opprett proprietære teknologiprodukter med uavhengige immaterielle rettigheter. Applikasjon og miljøvern ytelse kan oppfylle de tekniske standardkravene i Europa, Amerika og Japan.

Om Kejian Holding

Kejian Holding ble grunnlagt i 2005, etter mange års varig trengsel for å oppnå en viss ambisjon, har nå blitt en forskning og utvikling, produksjon, salg som en av de høyteknologiske bedrifter. Kejian har en rekke patenter teknologi prestasjoner og avansert produksjonsteknologi .Kejian har forfulgt kvaliteten på overlevelse, forretningsfilosofi med kreditt for utvikling. Det har blitt det ledende merket av butyl lim i verden. Selskapets ytelse har sprangvann fra 2005 til i dag, gjennomsnittlig årlig vekst på 96%. Den har samlet et stort antall høyverdige brukerressurser i bil, glassfiber, byggebransjen. Kejian har etablert en langvarig brukervekst, sikt nært samarbeid med ledende bedrifter i bransjen.