Leaders of Suzhou Waterproof Institute besøker Kejian

På morgenen den 4. april ble professor Shen Chunlin, professor Chu Jianjun, Wang Yufeng og Kang Jie, professor i vanntettmateriale design institutt for Suzhou ikke-mining institutt for byggematerialer, Kina, delt inn i en linje. Foredragsholder av Wu Haitao, styreformann av Kejian, og andre ledere, kom til vårt firma for etterforskning og veiledning.

QQ图片20190404153212

Lederne av Suzhou Waterproofing Institute lyttet først til Li Xuezhi, en ingeniør av vårt firma, som ga en introduksjon til selskapets situasjon. Dette papiret gir en kort beskrivelse av utviklingen av bedriften, implementeringen av maskinvare, størrelsen på foretaket, bransjen, og så videre. Samtidig blir anvendelsen av produkter i ulike næringer og kjente samarbeidsforetak i de store feltene introdusert.

Deretter gjorde Wang Mingjun, leder av Teknisk og kvalitetsavdeling ved Institutt for teknologi, en introduksjon til den nye eksperimentelle bygningen i avdelingen. Skrevet den opprinnelige hensikten med test senteret i åpningen av vårt selskap. Installasjon og bruk av laboratoriet er introdusert i detalj. Laboratoriet har teknologien til å detektere ROHS, VOC og lignende, som dekker tettheten, det faste innholdet, fordampningshastigheten, penetrasjonen, viskositeten, viskositeten, asken, den opprinnelige viskositeten, forlengelsen ved brudd, tearstyrken, ekstruderingsegenskapen, høytemperaturmotstanden, saggen, lavtemperatur fleksibiliteten, den kalde slagfastheten og peelstyrken, Test-elementer, som skjærstyrke, strekkfasthet, fast forlengelse, vannmotstand , dempingsfaktor, forbrenning, lukt, forstøvning etc. skal være utstyrt med komplette testinstrumenter og utstyr. I perioden har lederne av Suzhou Waterproofing Inst itute ga også full anerkjennelse til styrken til vårt selskap og produktene og teknologiene i selskapet. Diskutere de nasjonale standarder og industristandarder for butylgummi, silikagel, polyuretanforsegling, vannbasert keramisk flislim, skumbetong og så videre. Søknaden og kjerneteknologien til selskapets nye produkter er alle besvart av Wu Haitao, selskapets leder.


QQ图片20190404153154

I den dybdegående utvekslingen mellom de to sidene har begge fått noen resultater, og har lært mer om forsegling av kunnskap og omfanget av søknaden, og så videre. Samtidig forklarte professor Shen Chunlin fra Suzhou Institute of Waterproofing også Historie om utvikling av tetningsmaterialer som butyllim, silikagel osv. Våre ledere viste også en sterk interesse for å forstå mer kunnskap i bransjen.

Da, under ledelse av formann Wu Haitao, fulgte han lederne av Suzhou Waterproofing Institute for å besøke nettstedet og veilede dem. Først, besøkte labbygningen, på stedet forståelse av eksperimentelle instrumenter og testelementer, etc., så gikk til produksjonsverkstedet på fabrikken og introduserte noen av produktene i ferd med produksjon. I denne perioden roste lederne av Suzhou Waterproofing Institute høyt avansert teknologi, applikasjonsprinsipp og markedsutsikter for våre produkter.

QQ图片20190404153247

Endelig er lederne av Suzhou Waterproofing Institute veldig optimistiske om det fremtidige samarbeidet mellom de to sidene, og håper også at under veiledningen av dette besøket kan begge sider ha bedre utvikling og utveksling!