Sheshan, Lu Yunfeng og hans parti kom til vår avdeling For etterforskning

Morgenen februar 19, 2019, Lu Yunfeng, ordføreren i Sheshan byen, Xu Yuan, stedfortredende sekretær av partiet Sheshan kom byen, og hans parti til undersøke aksjene i vitenskapelige konstruksjon. Wu Haitao, leder av selskapet, mottatt varmt besøke ledere med ledelsen i selskapet.

General Manager Wu Haitao sa: det er en stor ære for ordfører Lu og viseforsvarsminister Xu kunne spare verdifull tid i begynnelsen av det nye året for å gjennomføre forskning og veiledning arbeidet i vår avdeling, og under møtet. General Wu orientert ordfører Lu og viseforsvarsminister Xu om selskapets utviklingsprosessen, & RD evne og produkt-programmet og uttrykt Hjertelig takk til regjeringen for den støtte og hjelp i det langsiktige samarbeidet med Sheshan Township regjeringen. Takk byen regjeringen for støtte og bekymring for bygging av aksjene.

QQ图片20190219153928

Kejian kan insisterer på jevn utviklingen, blir den ledende Virksomhetn av Sheshan, i tillegg til bedriftens egen innsats, regjeringen må gi tilsvarende støtte ifølge situasjonen utvikling av virksomheten.

Ordfører Lu sa at i det nye året, regjeringen vil alltid støtte utviklingen av virksomheter finne måter å tjene bedrifter godt, løse problemer for bedrifter, kraftig støtte bedrifter å bli større og sterkere og håper at bedrifter vil fortsette å gjøre en innsats i ledelse, forskning og utvikling og salg, og så videre. Oppnå skala og fordelene med «multiplier». Nytt år, nye sprang, vi vil også slå omsorg og hjelp av regjeringen i motivasjon, bryte gjennom rutinen, opprette strålende.

QQ图片20190219153936