Andre kvartalets arbeidssammendrag 2017, salgsavdeling, Kejian Holding

Andre kvartalets arbeidssammendrag i 2017, salgsavdeling, Kejian Holding

Ikke miste opprinnelige intensjoner, gå videre industrielt


未命名 -1.png未命名-2.pngDen 23. juli var det den første dagen i dette møtet, alle ledere og toppsalg samlet seg i Shanghai for å konvoge Andre kvartals arbeidssammendrag i 2017.

For Kejian Holding vil hvert kvartals arbeidssammendrag i Shanghai være et vendepunkt. Våre 22 partnere stiger sammen; Bruk møtet som vendepunkt. Vi ble overrasket av våre resultater fra fortid, så vel som følelsen overbevist om at etter vendepunktet har vi en mer stabil fremtid.

I møtet rapporterte hvert toppsalg sine prestasjoner av jobbene sine i første halvår, spesielt i andre kvartal. I mellomtiden legger de fram åpne spørsmål og utilstrekkelige, planlegger og ordner også arbeidet sitt i andre halvår. Alle lederne som vår leder Mr. Wu Haitao, vår direktør for hjemmesalg, Mr. Hu Zhenping, direktør for eksportsalg, hadde Chen Xuesong en tale i sving. De bekreftet arbeidet i første halvår; Analyser også vår merkevare- og kunderessursfordel, pekte på muligheten og utfordre eksplisitt fra aspekter av ledelse, drift, selskapets fysiske sannhet. Dessuten gjentar de jobbsøket, det generelle kravet og hovedvekten i arbeidet i andre halvår, faste medarbeideres tillit og besluttsomhet i Kejian Holding for å fullføre vårt årlige arbeidsmål.


未命名-4.png未命名-5.pngMøtet understreker at selv om vi får et perfekt resultat i andre kvartal, trenger vi også selvtillit. Kontinuerlig fornyelse vår anerkjennelse, forbedre oss selv. Videre legger vekt på at alle må ha vår egen tankegang og mentalitet, solid selvtillit, gå videre og legge større vekt på å utvikle kvalitet, hastighet og evne til salg. Lag grunnlaget for å fullføre alle mål og oppgaver årlig. Hver periodisk overgang kan gjøre oss til et klarere mål, presse Kejian Holding framover med den mest komfortable statusen og innlede nye overraskelser og høste. Vi må beholde den opprinnelige intensjonen i hver overgang, for å gjøre alt for å fange mulighet; Vi må gå hånd i hånd, for å bevege oss mot epokallegenden sammen.