Vanntett Merk sammenrullede materiale

2016 er en regntiden, hvis taket vanntett arbeidet er ikke på plass, er det bundet å forårsake problemer til livet ditt, og vi vil være på taket av vanntett materiale din analyse, hvordan du gjør en god jobb med taktekking vanntett.

I dag endret felles taktekking vanntett sammenrullede materialet hovedsakelig er to kategorier av asfalt vanntett sammenrullede materiale og polymer vanntett sammenrullede materiale. Modifisert asfalt, asfalt impregnering materialer som selvklebende, selvklebende vanntetningsmembran og så videre. Polymer vanntettingsmembraner materialer som TPO coil, PVC coil, coil og så videre EPDM.

Vanntett praksis og saker som trenger oppmerksomhet av kveilet materiale tak

1, Coiled vanntett lag konstruksjon bør være i mur, installasjon utstyr, varme og så videre.

2, rydder med ulike span av bolig, bør første høy til lav, rekkefølgen på den første Fjern fortiden

3, i en enkelt cross butikk, bør første oppslaget til området hvor vannet er relativt konsentrert, etter at høyden skal oppnå fra lav til høy, overflaten og overflaten av materialet bør starte å legge på gulvet, slik at CoILen i retning av flyt.

4, coil parallelt ridge fliser, langside runde ikke mindre enn 70mm kortsiden er ikke mindre enn 150mm, den korte siden av tilstøtende par coil slikket ledd bør være forskjøvet ikke mindre enn 500mm, for å sikre ark fanget bredde og rydder rett, handle pinner et materiale skal dukke opp merking;

5, skråningen på mer enn 25% av den hvelvede tak og taket av skråningen under tak bør prøve å unngå kortsiden fanget;

6, fliser, utjevning lag skal være tørr, fra kvelden til morgenen på en solrik dag eller ca 1-2h, 1m 2 membran teppe.

Ifølge kravet til taktekking vanntett, våre selskap og produksjon av den øverste serie BEST-selv-adhesive asfalt kveilet materiale vanntett materialeer dette produktet en selvklebende membran gummimateriale, utmerket ytelse i fugemasser vanntett, air tetthet og støy. Produktene er ikke helbredet og utmerket elastisk deformasjon egenskaper, og dermed bedre støyreduksjon. Selvklebende asfalt coil praktisk program og økonomiske besparelser vanntettingsmembraner og lyd isolasjon ytelsen er utmerket, er veldig enkelt å bruke en taktekking produkter.