Den Nasjonale Vanntetting og Isolasjonsteknologi Utvekslingskonferanse i Nanning, Guangxi, vellykket avsluttet

Den nasjonale Vanntetting og Isolasjonsteknologi Utvekslingskonferanse ble vellykket inngått i Nanning, Guangxi   20. mai . Møtet ble organisert av Spesialkomiteen for Vanntetting og Isolasjonsmaterialer av Husets Byggematerialer Branch av Kina Silikat Society og Institute of Waterproof Materials Design av Suzhou Institutt for byggematerialer. Dette året er allerede den tjueende sesjonen. Med temaet "innovativ teknologi, realisering av fremtiden", vil denne sesongen utforske nye produkter og ny teknologi for vanntett og varmebehandlingsindustri i inn-og utland, og fremme forbedring av produkt- og konstruksjonskvalitet av vanntetting, lekkasje og isolasjonsindustri. Kongressen inviterte også koreanske vanntettingseksperter til å bytte ut Sørkoreas nye vanntette lekkasje-plugging teknologi, ne w process. Kejian Holding som medarrangører deltok i arrangementet.

image.png

Professor Shen Chunlin presided over åpningsseremonien. Ch du i Qi, leder av House Construction Materials Branch av Kina Silikat Society, Professor Wu Xianggen av Waterproofing Technology Research Center i Seoul University of Science og Technology, Sør-Korea, og ledere av offentlige avdelinger på alle nivåer gjort taler henholdsvis.

image.png

Professor Shen Chunlin, de deltakende vanntette eksperter og representanter for bedrifter utdypet sin nye teknologi fra sine respektive felt, og pekte på retningen for utviklingen av små og mellomstore vanntettingsvirksomheter. Li Xuezhi, prosjekt   direktør for Kejian Holding ga en innledende tale om "Vanntett vedlikeholdsløsning" Kejian New Generation, som deler kompetanse og erfaring innen butylklæbemiddel i løpet av de siste 13 årene. Som en relativt stor produsent av butylforseglingsbånd i denne bransjen, har vi har ansvar og forpliktelse til å lede utviklingen av industrien, gjennom vår innsats for å gjøre vårt bidrag til vanntettingsårsaken, og håper å samarbeide gjennom utveksling av innsats for å fremme, For å oppnå videre utvikling av den vanntette industrien med sprang og grenser.

image.png

Utvekslingskonferansen har en messe for konferansen for å legge til en vakker, samtidig som næringen kan bygge en bro av samarbeid og kommunikasjon. Han møtte invitert innenlandsk og utenlandsk vanntetting og isolasjonsmaterialer og oppstrøms og nedstrøms foretak, inkludert råvarer, produksjonsutstyr, anleggsutstyr og andre forsyningsenheter, visning på stedet av ny teknologi, nye systemer, for å oppnå tilbud og etterspørsel docking.Kejian Holdning med polymer butyltape , butylgummitetningsmiddel, butylblinkende tape, etc. debututstilling, Butyl lim er en ny high-end-produkter, på grunn av sin overlegen vanntette forseglingsprestasjon har blitt varmt ettertraktet av alle deltakerne. Professor Shen Chunlin også   kom til Ke Jian Holdings utstillingsområde for å besøke veiledningen.

2.jpg

butyl lim


1.jpg

butyl tetningsbånd


Hovedproduktfunksjoner:

1 , Glassfiber av aluminiumsfolie

Ø Energisparing og miljøvern (aluminiumsfolie kan reflektere sollys og redusere innetemperatur).

Ø Høy strekkfasthet, følg (glassfiber økt strekkfasthet).

Ø Antikorrosjon, utmerket aldring motstand (glass stoff uorganiske materialer fordi det ikke nedbrytes, slik at levetiden kan være opptil 50 eller mer.

2 , klut

Ø Motstandsdyktighet mot motstand, følger.

Ø Fin belegg (utmerket vedheft med maling).

Ø Forbedre den totale takets holdbarhet.

3. Elastisk blinkende strimmel

Ø Bunnoverflatbarhet (for uregelmessige og ujevne underlag kan bindes).

Ø Anti-stretching (overflaten rynker har en 300% forlengelse av strekningen).

Ø Anti-sedimentering (selvklebende lim har en uttrekkbarhet på 500%).

Ø Praktisk konstruksjon.

image.png