Termoplastisk Elastomer

Chat nå
Produktdetaljer
Produkt

Mian Material

CAS-nr

EINECS-nr

MF

Opprinnelsessted

Termoplastisk Elastomer TPE 632-51-9 211-179-1 C26H20 Shanghai, Kina

1, Beskrivelse

TPE (Termoplastisk Elastomer) Er en slags høy elastisitet, høy styrke, høy elastisitetsgummi ,, har også egenskapene ved sprøytestøping av termoplastisk gummi. Ikke-toksisk og sikker, stor hardhet, utmerket fargerik, myk berøring, værbestandighet, slitestyrke og temperaturbestandighet, utmerket bearbeidingsevne, ikke herding, kan resirkuleres for å redusere kostnadene. Det kan ikke bare være det andre sprøytestøpet med overtrengende belegg PP, PE, PC, PS, ABS og annet substrat, og også dannes separat.

Termoplastiske elastomerer har termoplastisk bearbeiding, men har også de fysiske egenskapene til vulkanisert gummi. Det kan beskrives som en kombinasjon av fordeler av plast og gummi. Termoplastiske elastomerer er ubetydelig okkupert område som tilhører vulkanisert gummi.

2, Techinique data

Tetthet (g / ml)

0,98 +/- 0,05

hardhet

65 +/- 5

Tensile Strengh (MPa)

= 7,85

Bruddforlengelse (%)

= 400

skjørhet

-50 C bestått

Aging Modulus

= 0,85

3, Anvendelse

TPE introduserer ikke giftige, irriterende organiske løsningsmidler i formuleringsmodifikasjonen, legger ikke ftalater mykneringsmidler og stabilisatorer, oppfyller ROHS, REACH, EN71-3, ASTM-963, NP, PAHS, FDA Green instruction.It er en topp miljøvennlig materialer. TPEs øverste miljøprestasjon, unike elastiske berøring, skiftende funksjonelle egenskaper gjør det til bruk i store applikasjonsområder. TPE erstatter PVC på grunn av dets miljøegenskaper som brukes i leker, daglige nødvendigheter, rør, byggematerialer, emballasjematerialer mv .; TPE er erstattet av gummi, brukt i forseglingsdeler, auto deler, sportsutstyr og så videre.


Forespørsel